TRYKK HER FOR Å BLI MED PÅ VEKTPROGRAMMET SOM STARTER MANDAG 29.APRIL 2024 MED OPPMØTE PÅ LIERSTRANDA 97
Hjem Tilbakemeldinger Produkter Blogg Book time Logg inn

Det handler om hodet

Hodet vårt er et fantastisk univers fylt med tankene våre, følelsene våre og måten vi oppfatter verden rundt oss på.

I dag har jeg lyst til å dykke inn i temaet "Det handler om hodet" og ta et titt på hvordan våre indre tanker påvirker oss, følelsene og valgene vi tar i livet.

Selvsnakk gjør vi jo hele tiden uten at vi tenker på det. Vi har alle den indre stemmen som snakker til oss - og den er kanskje ikke alltid like positiv?

Det kan være lurt å være oppmerksom på hva vi sier til oss selv. Å utfordre negative tanker og heller erstatte de med positive kan være en god måte å få et mer positivt bilde av oss selv på.

De indre tankene våre påvirker hvordan vi føler oss. Hvis vi fokuserer mye på det negative ved oss selv eller situasjoner, vil det også påvirke hvordan vi handler. Å være klar over tankene våre og velge å fokusere på det positive kan føre til at vi føler oss bedre også.

Å være bevisst tanker og følelser er viktig med tanke på personlig vekst. Det gir oss muligheten til å ta bevisste valg i stedet for å la oss styre av det negative. Det å ta kontroll over den indre dialogen og bevisst velge å tenke positive tanker kan utgjøre en stor forskjell. Det handler om å være oppmerksom på valgene vi tar, og ta ansvar for eget liv.

For å oppsummere:

Det handler om hodet. Hva du tenker om deg selv. Hva du sier til deg selv.
Hvordan du føler deg. Det handler om å finne en måte du kan tenke nye tanker, føle deg vel og være fornøyd med det du får til. Det handler om å være bevisst. Det handler om valg.

Da jeg trente til Birken, hadde jeg mange tøffe dager jeg tenkte at hvorfor gjør jeg dette egentlig...Jeg var på nippet til å droppe treningen mang engang. Til og med melde meg av rittet og slenge meg ned på sofaen..

Men så var det en eller annen indre drivkraft som dro meg videre. Jeg skulle ikke bevise noe for andre. Kun meg selv. Bryte noen grenser, utfordre meg selv. Jeg vokste på det, ble tøffere, fikk masse frisk luft og ble sterkere. Det var mange gode helseeffekter. Det ble mye trening, og det ble lettere etterhvert.

Du blir den du er med tanke på vanene dine. Akkurat som sykling ble endel av meg da jeg trente til sykkelrittet. Gode løpere løper mye, kanskje hver dag. Musikere øver hver dag. Dansere danser hver dag.
Det blir endel av dem. Deres identitet.

Artur Rubenstein(pianist) sa så fint:

"Hvis jeg ikke øver en dag, merker jeg forskjellen.

Hvis jeg ikke øver på 2 dager, merker kona det.

3 dager uten å øve, merker publikumet mitt det"

Husker du første gangen du lærte å sykle eller kjørebil?
Var det enkelt? Antageligvis ikke. Du måtte sikkert ha fokus og falt av sykkelen noen ganger før du klarte det og mestret det skikkelig. Og idag sykler du sikkert uten å tenke på det, eller kjører fra A-B uten at du visste at du kom dit. Det går automatisk. Så for å lage deg gode vaner er det enkle svaret at du gjør det jevnlig.

Du har kanskje hørt historien om Chuck Close, en kjent maler. Han fikk en sykdom som gjorde at han ble sittende i i rullestol. Han fortsatte å male bare på en litt annen måte enn før. Han sa


“Inspirasjon er for
amatører, resten av oss
møter opp og gjør jobben”


Vær glad for det du får til uansett resultat. Klapp deg selv på skulderen, du har tross alt gjort noe, mer, mye, en hel masse, alt etter hvor du er og hva som er målet ditt.

Hva kan du gjøre hver dag som bedrer din hverdag?

Noe som får deg til å si at "Søren heller, dette kan jeg gjøre"

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.