BLI MED PÅ SOMMERPROGRAMMET - LES MER HER
Hjem Tilbakemeldinger Produkter Blogg Book time Logg inn

Vær snill med deg selv

Det popper stadig inn mailer i innboksen min fra mange av mine følgere hvor de ønsker å vite mer om eller trenger å jobbe med ulike temaer som:

Stress/utbrenthet, bekymringer og negative tanker, og da spesielt selvfølelse.

Det å ha troen på seg selv, vise seg selv egenomsorg og aksept. Det er noe jeg har som tema i vektprogrammet også.

Vi møter på ulike utfordringer om det er på jobb, hjemme, i relasjoner som familie og venner. Noen troer om oss selv har vi skapt i barndommen/ungdommen og som henger igjen, vi bringer de med oss inn i voksenlivet selv om vi ikke hadde de da vi ble født. Tenk litt på det...

En liten påminnelse til deg:

Du vant kampen og svømte blant mange millioner andre den gangen, du kom frem og vokste deg sterk for å møte verden. 

Bare noen måneder gammel, møtte du blikket ditt i speilet med et smil og med nysgjerrighet. Du vinket til deg selv, klappet i hendene når du klarte noe for første gang. Du ga deg ikke da du lærte deg å krabbe, du ga deg ikke da du lærte deg å stabbe rundt. Du falt og reiste deg opp igjen, stolt av deg selv og at du plutselig møtte en ny verden fra et nytt perspektiv. Videre begynte du å prate, du lærte deg å sykle, lese, synge....

Tenk på hvor enestående du er, hvor praktfull du er som har fått denne muligheten til å være en del av noe større. Du kom til verden som den unike personen du er. Du har ditt unike fotspor, ditt unike fingeravtrykk. Det er bare en av deg, ikke glem det.

Jeg vet jo ikke hvordan du tenker, men mange av oss har en tendens til å tenke at vi ikke fortjener det livet vi ønsker oss.

Jeg tror alle ønsker seg et godt liv tror du ikke?

Og jeg vet at du fortjener det beste i ditt liv.

Jeg leste en artikkel om selvaksept her om dagen. Forskere ved et universitet i England gjorde en studie for å finne ut hva som gjør oss glade og tilfredse. De så på ulike faktorer for å få et bedre liv som det å bevege seg, prøve nye ting, forbedre relasjoner, være god mot andre, gjøre noe meningsfullt, jobbe mot målene dine...

Hva fant de ut?

De fant ut at det beste for oss, er å ha selvaksept. Altså være snill med seg selv. Er du det?

Hvor mye du heier på deg selv har stor betydning. Det er det vi er minst flinke til tror jeg. Jeg vet ikke om du er enig med meg?

Ja, du trener, spiser sunt og gjør mye for å få et godt liv, men allikevel kritiserer du deg selv - "Jeg gjør ikke nok" "Jeg er ikke nok" "Jeg er mislykka"

STOPP OPP  - VÆR SNILL MED DEG SELV - AVTALE?

Takk for at du har lest, håper du ble inspirert. Og skulle du ha behov for å få et bedre forhold til deg selv har jeg laget en gratis lydfil til deg som kan hjelpe deg med å tenke bedre tanker om deg selv. Du finner den ved å trykke på linken under her.

Husk at jeg heier masse på deg.

STÅ STØDIGERE I DEG SELV

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.