Hjem Tilbakemeldinger Produkter Blogg Book time Logg inn

Viljestyrke

Viljestyrke, gjennomføringskraft, ro, trygghet...hva legger du i de ordene. Hva betyr de for deg?

De betyr ikke nødvendigvis det samme for deg som for meg. For meg er RO&TRYGGHET en av mine styrker som er en viktig del av meg. Det er på mange måter min merkevare i mye av det jeg gjør. 

Jeg har slett ikke viljestyrke i alt jeg gjør, noen ganger kommer usikkerheten smygende og jeg er igang med noe av det mønsteret jeg hadde tidligere, selv om jeg har jobbet mye med meg selv på det området. Da er det om å gjøre å jobbe seg gjennom det og finne tilbake til den jeg ønsker å være. Finne tilbake til det jeg vet jeg innehar av ressurser.

Det kan du gjøre også. Det er når vi tar ansvar og beslutter oss for å ta ansvar selv, når vi gir slipp på gamle mønstre og sier at "Dette klarer du fint, det ordner seg" at vi også kan kjenne på friheten, kjenne at vi duger, kjenne at vi har alle de ressursene vi trenger for å nå et mål, eller oppnå det vi ønsker oss. Du er ikke avhengig av andre, selv om vi noen ganger trenger litt veiledning for å oppdage og ta ansvar for det vi gjør. Du kan være forfatteren i eget liv, du kan skrive ditt eget kapittel, du kan skrive inneholde og på mange måter kan du påvirke avslutningen i boken også. Det trenger ikke alltid gå etter planen, det trenger ikke alltid bli som vi ønsker, det kan være du trenger å viske ut noen ord og sider for så å skrive noen nye kapitler. Og det er helt greit kjære deg. Det er det virkelig. 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.