Hjem Tilbakemeldinger Produkter Blogg Book time Logg inn

Vær snill med deg selv

Jeg hadde en spørreundersøkelse i forrige uke og spurte hvilke utfordringer mine følgere har og ønsker å vite mer om eller trenger å jobbe med.

Stress/utbrenthet, bekymringer og negative tanker, selvaksept /selvfølelse var noe av det som kom frem. Det tror jeg gjenspeiler mange av oss de utfordringene jeg nevner her.

Vi møter på ulike utfordringer på jobb, hjemme, i relasjoner som familie og venner. Noen henger igjen fra barnsben av, vi bringer med oss troer på veien vi ikke hadde da vi ble født. Tenk litt på det...

En liten påminnelse til deg: Du vant kampen og svømte blant mange millioner andre den gangen, du kom frem og vokste deg sterk for å møte verden. 

Bare noen måneder gammel, møtte du blikket ditt i speilet med et smil og med nysgjerrighet. Du vinket til deg selv, klappet i hendene når du klarte noe for første gang. Du ga deg ikke da du lærte deg å krabbe, du ga deg ikke da du lærte deg å stabbe rundt. Du falt og reiste deg opp igjen, stolt av deg selv og at du plutselig møtte en ny verden fra et nytt perspektiv. Videre begynte du å prate, du lærte deg å sykle, lese, synge....Tenk på hvor enestående du er, hvor praktfull du er som har fått denne muligheten til å være en del av noe større. Du kom til verden som den unike personen du er. Du har ditt unike fotspor, ditt unike fingeravtrykk. Det er bare en av deg, ikke glem det.

Jeg vet jo ikke hvordan du tenker, men mange av oss har en tendens til å tenke at vi ikke fortjener det livet vi ønsker oss.

Jeg tror alle ønsker seg et godt liv tror du ikke?

Og jeg vet at du fortjener det beste i ditt liv.

Jeg leste en artikkel om selvaksept her om dagen. Forskere ved et universitet i England gjorde en studie for å finne ut hva som gjør oss glade og tilfredse. Det å bevege seg, prøve nye ting, forbedre relasjoner, være god mot andre, gjøre noe meningsfullt, jobbe mot målene dine er viktige faktorer for et bedre liv.

Det de fant ut er det beste for oss, er å ha selvaksept. Altså være snill med seg selv. Er du det? Hvor mye du heier på deg selv har stor betydning. Det er det vi er minst flinke til tror jeg. Jeg vet ikke om du er enig med meg?

Ja, du trener, spiser sunt og gjør mye for å få et godt liv, men allikevel kritiserer du deg selv - "Jeg gjør ikke nok" "Jeg er ikke nok" 

STOPP OPP  - VÆR SNILL MED DEG SELV - AVTALE?

Takk for at du har lest, håper du ble inspirert. Og skulle du ha behov for en prat kan du finne ledige timer for en prat via linken under her. Første timen er gratis for å finne ut om det er for deg. Helt uten forpliktelser selvfølgelig.

Se ledige tider her

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.