BLI MED PÅ SOMMERPROGRAMMET - LES MER HER
Hjem Tilbakemeldinger Produkter Blogg Book time Logg inn

Hverdagen vår

Å navigere gjennom livets travle stier kan noen ganger føles som å gå i oppoverbakke hvor vi snubler over små og store steiner og røtter. Vi har ansvar, forpliktelser og en stor mengde informasjon fra verden rundt oss.

Men fortvil ikke!

Små hverdagslige rutiner kan være løsningen å snike inn i livet ditt for å gi deg den ekstra energien og overskuddet du trenger for å takle dagens utfordringer med et smil. Her er noen enkle, uformelle tips som kan hjelpe deg med å finne den indre kilden til energi og positivitet:

1. En god start på dagen:

Ikke undervurder kraften av en god start når du våkner. Ta deg tid til å våkne opp kroppen din med å legge hånden på hjertet ditt, samtidig som du puster inn og ut rolig. Det trenger ikke ta mer enn et minutt eller to. Men det gjør en stor forskjell etter min erfaring. Jeg vet jo at du antageligvis ikke har all verdens tid. Når du kommer ut på badet, hvorfor ikke gi deg selv et smil og løfte hånden og heie på deg selv? Forskning viser at det å gjøre det har stor innvirkning på hvordan du føler deg og blir mer glad i deg selv.

2. Frokost:

Frokost er ofte ansett som det viktigste måltidet på dagen. Jeg vet ikke om du er enig? Det er mange råd der ute, så finn din måte å gjøre det på som passer deg best. Det å starte dagen med en sunn og næringsrik frokost kan gi deg den energien og konsentrasjonen du trenger for å møte dagens utfordringer. Lag deg en deilig frokost med en god blanding av proteiner, karbohydrater og sunne fettstoffer for å holde energinivået stabilt gjennom morgenen. Jeg er personlig glad i havregryn, chiafrø, gresskarkjerner, mandler/valnøtter og biola.

3. Frisk luft:

Ta deg tid til å komme deg ut og ta noen dype pust av frisk luft i løpet av dagen. Korte pustepauser kan bidra til å klare tankene, redusere stressnivået og gi deg ny energi til å takle resten av dagen. Gå en kort tur rundt bygget der du jobber, ta noen minutter på verandaen eller åpne et vindu og la den friske luften strømme inn. Har du tid, gå deg en kjapp tur i lunsjen din.

 

4. Lær å si nei:

En av de tingene du kan gjøre for å ta vare på deg selv og ikke slite deg helt ut, er å sette grenser og si nei når det er nødvendig. Det er ikke mulig å gjøre alt for alle til enhver tid, og det er helt greit å si nei til ting som ikke gir deg noe og tapper deg for krefter. Det er ikke alltid like lett, jeg vet det. Allikevel tror jeg du får mer overskudd og glede ved å gjøre nettopp det. Det vil også påvirke de rundt deg, og du kan ende opp med å få mer respekt fra andre på lang sikt.

5. Tid for deg selv:

Til slutt, sørg for å ta deg tid til å pleie deg selv og gjør ting som gir deg glede. Lytt til en god podcast, les en god bok, ta et varmt bad, lytt til en avslappende lydfil.

Jeg har noen gode lydfiler du kan ta i bruk både gratis og betalte. Ta deg tid til å snakke med en god venn, kanskje møte vedkommende til en kopp kaffe eller gå en liten tur.

Husk, det er ikke alltid de store endringene som gir de største resultatene. Små hverdagslige ting kan gjøre en stor forskjell i energinivået ditt og overskuddet ditt på lang sikt. Kanskje har du allerede noe som fungerer for deg, eller noe du har lagt på hylla en periode du kan hente frem igjen...Gjør det som fungerer for deg!

Et lite råd fra trærne i skogen:

Stå stødig og vær stolt av deg selv.

Gå noen ganger ut på grenen og ta sjanser.

Drikk nok vann.

Vær tro mot den du er og den naturlige deg.

Nyt utsikten.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.