Tilbakemeldinger fra kunder

 

 

Åse sier: "Jeg har fått en indre ro som jeg ikke hadde før. Med Coaching kombinert med Havening/Hypnose, har vonde opplevelser fra barndommen/tenårene blitt akseptabelt å leve med, det er ikke lenger noe som opptar mine tanker.

Jeg hadde også problemer med høyder som gjorde at jeg ikke kom over smale steder, og nå er det ikke noe problem. Jeg har fått en helt ny hverdag takket være May-Lis"🤗

 

 

 

“Jeg kontaktet May-Lis da jeg sto midt i utfordrende valg i livet, jeg klarte ikke å se noen løsning. Jeg opplevde May-Lis som meget kunnskapsrik og hun «leste» meg som person. Hun er tilstede, guider og stiller spørsmål slik at du selv finner svarene. Hun klarte å løsne på forknytte tanker slik at de kom frem i lyset. Jeg kan varmt anbefale May-Lis som din coach i livet. “  Hege

 

Du er lett og behagelig å snakke med og du stiller gode spørsmål som setter i gang tankeprosesser som gjør at jeg kan klare å sette ord på hva jeg føler. Jeg får ryddet opp i hodet og føler mer «klarhet». Etter hver time med både gråt og latter, har jeg dratt fra deg med mer energi. Du har gitt meg flere gode verktøy som hjelper meg å jobbe meg gjennom vanskelige følelser. Tusen takk for veldig god hjelp!

-Anne

"May-Lis opplevdes som en skikkelig stødig og trygg dame for en som meg som oppsøkte coach for første gang. Overrasket over hvor effektfullt coaching var, da det hadde effekt allerede etter første time.
Tydelig at alt i oss henger sammen, og at coachingen kan virke inn på flere områder, selv om en for eksempel jobber med et spesifikt tema.
Kommer til å ta med meg alle de gode hjelpemidlene jeg har fått videre, og vet med sikkerhet at min jobbhverdag (og vanlige hverdag) som fagleder vil oppleves lettere, lysere og gladere. Satte stor pris på hvor tilgjengelig May-Lis var, og at hun opplevdes så påkoblet og interessert i meg og mitt."  

- Hilsen Lene

 

"May-Lis er en trygg og god coach som det er godt å snakke med. Hun møter deg der du er og har mange verktøy som hun tar i bruk når det passer inn. Jeg kan trygt anbefale May-Lis som coach."

- Mette 

Min erfaring med coaching av deg var magisk. Selv om jeg selv er coach var dette annerledes. Du ga meg ny innsikt, ro og balanse. Gjennom flere timer og god  veiledning førte du meg trygt videre i egen prosess. Du åpnet opp og fikk meg til å bruke egne ressurser jeg ikke trodde jeg hadde. Du er varm, raus og gir trygghet underveis gjennom alle timene. Jeg liker din behagelige stemme og ditt rolige vesen. Du er en dyktig coach jeg gjerne anbefaler på det sterkeste. Terning kast 6 

- Hege Merethe