Book time

Tilbakemeldinger fra kunder 

C

Christian

2022

May-Lis er en god lytter, samtidig som hun lærer bort noen enkle øvelser jeg kan bruke  i hverdagen min som er veldig travel. Viktigst for meg var å finne verktøy som gjør at jeg bedre finner roen i stressende arbeidsliv, samtidig som jeg også fant ut hvordan fortiden og nedarvet mønstre sitter, slik at May- Lis ga meg noen grep jeg kan jobbe med for å løse opp i disse tingene slik at kroppen får mer ro. Jeg har derfor ingen problemer med å anbefale hennes teknikker for andre som sliter med stress og uro.

Å

Åse

2022

Jeg har fått en indre ro som jeg ikke hadde før. Med Coaching kombinert med Havening/Hypnose, har vonde opplevelser fra barndommen/tenårene blitt akseptabelt å leve med, det er ikke lenger noe som opptar mine tanker. Jeg hadde også problemer med høyder som gjorde at jeg ikke kom over smale steder, og nå er det ikke noe problem. Jeg har fått en helt ny hverdag takket være May-Lis

H

Hege

2022

Jeg kontaktet May-Lis da jeg sto midt i utfordrende valg i livet, jeg klarte ikke å se noen løsning. Jeg opplevde May-Lis som meget kunnskapsrik og hun «leste» meg som person. Hun er tilstede, guider og stiller spørsmål slik at du selv finner svarene. Hun klarte å løsne på forknytte tanker slik at de kom frem i lyset. Jeg kan varmt anbefale May-Lis som din coach i livet.

A

Anne

2022

Du er lett og behagelig å snakke med og du stiller gode spørsmål som setter i gang tankeprosesser som gjør at jeg kan klare å sette ord på hva jeg føler. Jeg får ryddet opp i hodet og føler mer «klarhet». Etter hver time med både gråt og latter, har jeg dratt fra deg med mer energi. Du har gitt meg flere gode verktøy som hjelper meg å jobbe meg gjennom vanskelige følelser. Tusen takk for veldig god hjelp!

C

Camilla

2022

Du er tilstede og gir meg en god opplevelse. Jeg fikk løst opp i grums fra fortiden jeg lenge har gått med innvendig.

L

Lise

2021

May-Lis fremstår som trygg, og har et vinnende vesen. Jeg hadde litt frykt for telefon/video, men det fungerte veldig bra. Hun innbyr til fortrolighet, og jeg føler meg vel ivaretatt.

L

Lene

2021

May-Lis opplevdes som en skikkelig stødig og trygg dame for en som meg som oppsøkte coach for første gang. Overrasket over hvor effektfullt coaching var, da det hadde effekt allerede etter første time. Tydelig at alt i oss henger sammen, og at coachingen kan virke inn på flere områder, selv om en for eksempel jobber med et spesifikt tema. Kommer til å ta med meg alle de gode hjelpemidlene jeg har fått videre, og vet med sikkerhet at min jobbhverdag (og vanlige hverdag) som fagleder vil oppleves lettere, lysere og gladere. Satte stor pris på hvor tilgjengelig May-Lis var, og at hun opplevdes så påkoblet og interessert i meg og mitt.

M

Mette

2021

May-Lis er en trygg og god coach som det er godt å snakke med. Hun møter deg der du er og har mange verktøy som hun tar i bruk når det passer inn. Jeg kan trygt anbefale May-Lis som coach.

A

Andrea

2020

Har anbefalt deg til en venn. Du er så rolig. Kommer med gode innspill og forslag til løsninger der det stopper opp. Tusen takk.

A

Anne

2020

Coaching med May-Lis ga meg ny kunnskap om meg selv og også oppfriskning av hva som er viktig for meg. May-Lis er jordnær, nærværende og veldig god å prate med. Føler at hun ser meg og forstår meg og at hun har et genuint ønske om å hjelpe. Opplever timene med May-Lis litt som egenpleie; rensende (som kan være tøft), men behagelig fordi det er en trygg setting. Jeg anbefaler May-Lis på det varmeste.

T

Trine

2020

Du er en hyggelig og inspirerende samarbeidspartner som har gitt meg nytt håp gjennom coachingtimene våre. Jeg har følt meg godt i varetatt i timene våre. Du har lyttet til det jeg har på hjertet og gitt meg tilbakemeldinger, gode råd og verktøy som jeg kan bruke på egenhånd.

Lurer du på hva en samtale kan gi deg?

Du vet du ønsker å gjøre noe, du vet bare ikke helt hvordan gjøre det. Kanskje trenger du drahjelp for å sette igang med noe, se en situasjon fra en annen synsvinkel, finne mer ro i hodet, stresse ned. Det kan være mange måter å løse utfordringer på. Bare det å endre fokus kan gi deg det du trenger akkurat nå.

Jeg tilbyr gratis samtale om du lurer på om dette er for deg, og om vi er en match.

Book gratis time