Bli den som tar mer kontroll på vekten din med et smil  - Meld deg på i dag!

Sted: I lokalet til To Søstre på Lierstranda 97

Programmet går over 4 økter på Lierstranda 97 i lokalet til To Søstre

1.MØTE MANDAG 29.4 kl.18 - 19.30 

2.MØTE MANDAG 13.5. kl.18-19

3.MØTE MANDAG 27.5 kl.18-19

4.MØTE MANDAG10.6 kl.18-19

DU FÅR OGSÅ:

  • Støttende lydfil å lytte til for å forsterke prosessen
  • Guide med gode tips som hjelper deg på veien.
  • Mentale verktøy inn i eposten din de ukene vi ikke møtes.
  • Oppfølging av meg ved behov

PRIS FOR HELE KURSET: 1497,-

Begrenset antall plasser

Ja, meld meg på!

Annerledes

Programmet er alt annet enn det du kanskje forventer. Ingen strenge dietter med fokus på mat hele tiden.

Bryt mønsteret

Vi mener det er på tide å bryte med de tradisjonelle tankene rundt vekt og gå for en måte som er enklere og helt naturlig.

Et velprøvd program

Denne metoden er velprøvd og populær. Vi jobber med å endre tankemønsteret ditt rundt mat og forsterker den langsiktige endringen hos deg.

Forestill deg en ny hverdag uten å tenke på mat hele tiden. Lær deg å lytte til hva magen forteller deg og få et mer avslappet forhold til mat.

Er du lei av alle mulige dietter og føle på enda et mislykket forsøk som ender med at du plyndrer godteriskålen eller smugspiser når ingen andre ser det........igjen. Eller når du først har overspist kan du like gjerne fortsette og gi opp det du har startet på...

Du er ikke alene om å ha det sånn. 

Programmet fokuserer på endring av vaner. Du blir oppmerksom på forholdet du har til mat og vi hjelper deg med å gjøre små, realistiske endringer du enkelt kan leve med.

Programmet går over 7 uker hvor vi møtes annenhver uke, og du får støttende mentale verktøy mellom møtene våre i tillegg.

Bli med og stak ut en ny kurs for deg selv.

Yess, dette trenger jeg nå!
 

Hei

Jeg er May-Lis og er dama bak May-Lis Møller Din Coach. Jeg er utdannet coach ved Scala Academy. Skole og ressurssenter for utvikling av ledere, utdanning av profesjonelle coacher og mentaltrenere, personlig utvikling på alle nivåer. Jeg ble uteksaminert fra Hypnoseakademiet i februar og har spesialkurs innen vekt og røyke/snuslutt. Jeg har også kurs gjennom Sheila Granger som er en erfaren terapeut på området vektkontroll.

Jeg har selv hatt utfordringer med vekt og prøvd ut mang en slankekur og diett opp gjennom årene. Helt til jeg fant denne måten og tenke på jeg lærer deg i programmet. Det endret alt for meg. Det er en metode som gjør endring på lang sikt, og det er jo det vi alle ønsker ikke sant?

Det er ikke nødvendigvis at du ønsker å gå ned mange kilo, det kan like gjerne være at du ønsker å føle deg mer vel, få mer overskudd, slippe å tenke på mat hele tiden, slutte å spise altfor mye sjokolade eller chips. Det kan være du ønsker å komme inn i favorittbuksa eller en kjole du har i skapet. Eller kanskje du skal noe denne sommeren og har sett deg ut en kjole du vil ha på deg....Du vet hva som er riktig for deg.

Jeg er med!