Jeg tilbyr en gratis samtale 30 minutter.

Vet du ikke helt om coaching er for deg?

Usikker på om vi er en match, da kan en liten prat være løsningen.

Send meg mail på [email protected] eller ring meg på 92667853

 

Trykk her for å bestille time med meg

Anne sier

 

"Du er lett og behagelig å snakke med og du stiller gode spørsmål som setter i gang tankeprosesser som gjør at jeg kan klare å sette ord på hva jeg føler. Jeg får ryddet opp i hodet og føler mer «klarhet». Etter hver time med både gråt og latter, har jeg dratt fra deg med mer energi. Du har gitt meg flere gode verktøy som hjelper meg å jobbe meg gjennom vanskelige følelser.

Tusen takk for veldig god hjelp!"

-Anne

Åse sier

 

"Jeg har fått en indre ro som jeg ikke hadde før. Med Coaching kombinert med Havening/Hypnose, har vonde opplevelser fra barndommen/tenårene blitt akseptabelt å leve med, det er ikke lenger noe som opptar mine tanker.

Jeg hadde også problemer med høyder som gjorde at jeg ikke kom over smale steder, og nå er det ikke noe problem. Jeg har fått en helt ny hverdag takket være May-Lis"🤗

 - Åse

 

Hege sier

 

“ Jeg kontaktet May-Lis da jeg sto midt i utfordrende valg i livet, jeg klarte ikke å se noen løsning. Jeg opplevde May-Lis som meget kunnskapsrik og hun «leste» meg som person. Hun er tilstede, guider og stiller spørsmål slik at du selv finner svarene. Hun klarte å løsne på forknytte tanker slik at de kom frem i lyset.

Jeg kan varmt anbefale May-Lis som din coach i livet. “  

-Hege