BLI MED I STRESSFRI SONE PORTALEN
Hjem Tilbakemeldinger Produkter Kontakt Blogg Book gratis time Logg inn

Jeg må jo klare det selv!

Vanskelig? Lett?

Jeg husker Lars Erik Lund som åpnet opp om sin ensomhet og depresjon i 2021. Han spilte rollen som vellykket, og fortalte ikke åpent om hvordan han hadde det.. Han fikk åpenhetsprisen i 2021. Mange med han har fått denne prisen som Petter Nyquist og Abid Raja. De har bidratt til håp og tro på at mennesker kan komme seg gjennom utfordringer de står i , skriver Mental Helse i en pressemelding. Det er så viktig at noen går foran og åpner dører. Det gjør det lettere å ta kontakt og søke hjelp.

Mange lytter ikke innover, de tror at det går over etter hvert "bare jeg...." Og det er vel og bra at vi ønsker å rydde opp selv. Men noen ganger vet vi ikke hvordan vi skal gjøre det og trenger litt drahjelp for å komme over den første kneika. Plutselig sitter vi der og føler oss ensomme i vår egen boble uten å komme noen vei. Det er som om alt kjører i full fart som et tog i full fart. Det kan sette seg som vondter i kroppen.

Ser du at dagene er tøffe akkurat nå? Du kjenner uroen i kroppen, og skuldrene er høye. Har du en tung følelse som sitter i brystet eller i magen din, eller hodet er fulle av tanker som plager deg? Du er ikke alene om det. 

For mange av oss er det ikke alltid like lett å ta kontakt med en fagperson som jeg nevnte. Vi skal jo klare det selv. Vi er kanskje oppdratt til at "dette klarer du vel" og vi føler på skam og skyld hvis vi ikke makter å løse det på egenhånd. Eller vi føler oss mislykket...

Noen ganger er det nødvendig å se utfordringer fra en ny vinkel, få mer harmoni inn i livet og kjenne at du takler det du står i på en bedre måte.

Jeg vet ikke om du kjenner deg igjen i noe av dette?

Som en kunde sa til meg "Jeg visste ikke helt hva jeg gikk til, trodde vi skulle snakke oss ihjel...Men så glad jeg bestemte meg for å ta det taket jeg trengte nå" 

Er du usikker på om det er for deg, kan du bestille en gratis samtale for å bli litt bedre kjent og så bestemme deg for om du vil jobbe med meg.

Vi kan møtes både personlig eller online.

Holder du til i nærheten av Drammen, og foretrekker å gå en tur i skogen eller langs elven, er disse timene populære. 

Book en gratis uforpliktende prat for å finne ut om jeg er for deg, og du for meg. Trykk her for å bestille time eller send meg en mail [email protected]

Du kan også ta kontakt på 92667853.

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.