BLI MED I STRESSFRI SONE PORTALEN
Hjem Tilbakemeldinger Produkter Kontakt Blogg Book gratis time Logg inn

Hva har du startet med nå egentlig?

Du har kanskje fått det spørsmålet du også?

Da jeg startet med å jobbe som coach eller som jeg liker å kalle meg en god samtalepartner, var det mange som spurte om nettopp det, "Hva har du startet med nå da May-Lis?" Eller "Hva holder du på med egentlig?" Og jeg har forståelse for at folk spør. For hva er coaching, hva kan jeg hjelpe med osv...

Det har blitt mer og mer vanlig å gå til terapi, coaching, psykolog etc her i Norge også. Noen kvier seg for å gjøre det, og vil helst fikse opp selv. Og mange av de som kommer til meg er veldig spente på hva det går ut på. Om det er for dem, om vi bare skal snakke oss ihjel liksom...Men etter noen timer er de sååå glad for at de gjorde det. Men det er et annet tema jeg kan skrive om en annen dag. 

Tilbake til hvorfor jeg startet med et selvutviklingskurs for å få det bedre:

Jeg hadde en grad av sosial angst og likte absolutt ikke å gå i lag jeg ikke kjente folk. Jeg sa ofte nei og hadde en eller annen unnskylding for å ikke komme.

Jeg var ofte stresset og hadde det ikke godt innvendig. Snakket absolutt ikke pent til meg selv, og hadde liten tro på mine egenskaper. På utsiden sa folk at jeg alltid var blid og hyggelig, og ja det er jeg;) Men på dager hvor jeg hadde det dårlig var det ikke enkelt å smile. Når jeg kom hjem fra jobb var jeg helt utslitt av å være både sosial og "på" fordi jeg brukte så mye energi på negative tanker som ikke akkurat løftet meg opp. Jeg var veldig opp og ned i humøret og hadde lett for å gråte. 

Etter at jeg startet å ta tak i eget liv, begynte ting å skje. Jeg ble tryggere, fikk mer ro på innsiden etterhvert som jeg jobbet meg gjennom ulike begrensninger jeg hadde. Planen min var kun å ta det første kurset for å få det bedre. Men så tenkte jeg at dette ønsker jeg å lære mer om, og så tok jeg hele utdannelsen. 

Det er noe av det beste jeg har gjort for meg selv, og nå er jeg så heldig å kunne ha dette som jobb. Jeg er ydmyk og glad som har fått denne muligheten til å hjelpe andre til en bedre hverdag.

Det er jo ikke sånn at jeg er utlært, neida jeg går stadig på kurs og utvikler meg både personlig og faglig. Jeg elsker å lære og få ny innsikt i hvordan du og jeg fungerer. 

Greit, jeg tenkte det var på sin plass at du ble litt bedre kjent med meg. Selv om det er en liten del av den jeg er. Og det er ikke alltid like enkelt å vise den sårbare siden av seg selv. Men om det kan hjelpe deg til å gjøre noe med ditt liv hvis det er det du trenger, er det verdt det.

Og du, husk at du er mye mer enn det du tror du er. Du er faktisk GOD NOK 😘 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.